Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако на някой му трябват части за 33 ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако на някой му трябват части за 33 ...

здравеите колеги имам останали части от 2-те 33-ки и на на някой ако му трябва нещо да ми ми се обади тел. 0898517215(Мето) или на скайпа (sciivi)
    ходова част почти цялата от 2-ра серия 1.7 8 клапана,скоростна кутия,табло,моторче с рамената за чистачки,алтернатор,ел.мотор,електроника БОШ,5-врати -задната е от 3-та серия ,2 бутала с биелите,стопове 3-та серия и още други дреболии.Цени синволични.
    пиша първо на вас а ще пусна и в раздела продавам.
    Last edited by sciiv; d.m.y г., 10:34.
    вече без Алфа,но да видим до кога!

Първоначално публикувано от sciiv Покажи съобщение
    здравеите колеги имам останали части от 2-те 33-ки и на на някой ако му трябва нещо да ми ми се обади тел. 0898517215 или на скайпа (sciivi)
    ходова част почти цялата от 2-ра серия 1.7 8 клапана,скоростна кутия,табло,моторче с рамената за чистачки,алтернатор,ел.мотор,електроника БОШ,5-врати -задната е от 3-та серия ,2 бутала с биелите,стопове 3-та серия и още други дреболии.Цени синволични.
    пиша първо на вас а ще пусна и в раздела продавам.
    Таблото си го заплювам!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

подарявам ти го, мисля че му изгорял стабилизатора и не отчиташе правилно оборотите,но смятам че ще си го оправиш.От 1.3 IE трета серия е.Обади ми се когато искаш да ти го дам.Частите се намират на Даскалово до Лагерите,там бабата има лафка та моем изпиим по бира,две...
      Last edited by sciiv; d.m.y г., 03:55.

Comment

Може утре след обед, ама дай телефон!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ами чети де писал съм го в началото на темата

Comment

Колега имаш ЛС
            alfa romeo 33 1.7 sportwagon "89 twin karborator
            alfa romeo 164 2.0TS "92

Comment

Добре дошъл в племето, колега!
              Пиши по-смело!

Comment

а ,аз си пиша

Comment

zdraveite am da vi kaja na men mi trqbvat baq 4asti kato na4alo predna bronq sled tova ma6inka za el stuklo skorostna kutiq kilometraj pragove baq rabota ima ama nqma 4asti

Писането на Български език е задължително. Форумът предлага достатъчно опции за кирилизация. Коригирай се колега, иначе ще бъда принуден да ти трия постовете.
                  Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 19:33.

Comment

Части има бая в тема ПРОДАВА потърси там

Comment

колега 2 предни амортесиора и джа предни калника от 2-ра серия
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от zlati Покажи съобщение
                        zdraveite am da vi kaja na men mi trqbvat baq 4asti kato na4alo predna bronq sled tova ma6inka za el stuklo skorostna kutiq kilometraj pragove baq rabota ima ama nqma 4asti
                        машинки и скорости имам.

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                        колега 2 предни амортесиора и джа предни калника от 2-ра серия
                        и двата предни са изтървали но задните са читави,а калника е от 3 та серия
                        Last edited by sciiv; d.m.y г., 01:24.

Comment

Working...
                        X